tomehein.nl/xmlrpc.php" /> Travel wishlist: hier willen we graag heen - Op reis met ome Hein tomehein.nl/wp-includes/wlwmanifest.xml" />

Travel wishlist: hier willen we graag heen

Onze travel wishlist

Dat we graag ergens heen gaan is ondertussen waarschijnlijk wel duidelijk. Desondanks hebben ook wij nog een heel rijtje met plekken die we graag zouden willen bezoeken. Bij deze presenteren we jullie onze travel wishlist, een lijst met vijf bestemmingen die we ooit nog eens hopen te bezoeken. Waar zouden jullie graag heen willen

Ons wensenlijstje

Japan

Japan staat weer hoor op de wishlist sinds ons bezoek aan het toonstelling “Cool Japan” die we daar hebben gezien. Waarom willen we hier naartoe? Moeten we dat echt uitleggen? Iets met natuur en cultuur en de verschillen tussen het oude en moderne Japan. Laten we het daarop houden.

Montenegro

Montenegro staat stiekem al heel lang op de planning. En stiekem hebben we onze reis naar dit Balkanland al heel vaak uitgesteld. Stiekem. Het idee is om te vliegen naar Dubrovnik (oftewel Kings Landing in Game of Thrones…) en daar over te stappen op de bus naar de Montenegrijnse kust. In het bijzonder willen we graag naar de baai van Kotor, Herceg Novi en Budva.

Wenen

Wenen staat eigenlijk iets meer op Pieters wishlist dan op die van mij. Maar goed – ik wil best mee en het ziet er naar uit dat dat binnenkort ook gaat gebeuren. Om de stad te zien waar ooit de tomaanse hordes werden tegengehouden, aldus Pieter.

Argentinië

Ooit in een duister en ver verleden volgden wij tangolessen. Dat was geen succes, maar alsnog willen we graag een keer naar Argentinië. We stellen dat ons voor als een avontuurlijke roadtrip, waarin we rijden van noord naar zuid. Hoe zou het meest Europesachtige land op het zuidelijk halfrond eruit zien?

Fez en Meknes

Fez en Meknes zijn twee van de vier koningssteden van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Goto Top