Op reis bestemming reizen roadtrip wereld camera reisfotografie paspoort stedentrip avontuur rondreis

Over Op reis met ome Hein

Bij Op reis met ome Hein houden we van bijzondere en avontuurlijke reizen. We vinden het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Het liefst zijn we altijd ergens anders, of dat nou ver weg is of dichtbij. Ondertussen hebben we al een deel van de wereld gezien (en dat delen we natuurlijk graag met jullie!), maar onze reislust is nog lang niet over. Onze laatste grote reis was met de trein van Moskou naar Beijing, alhoewel we tussentijds ook op veel andere mooie plaatsen zijn geweest….

Natuurlijk vinden we het ook leuk om andere reizigers aan het woord te laten over hun bestemmingen, reistips en bijzondere ontdekkingen. Vandaar dat we sinds oktober gestart zijn met de rubriek “Op reis met…”. Hierin staan niet onze, maar jullie reiservaringen centraal.

Wie zijn wij?

We begrijpen dat je ondertussen wel nieuwsgierig bent geworden wie die mysterieuze ome Hein precies is. Komt ie dan:

Pieter: Avontuurlijk, filosofisch en altijd op zoek naar uitdaging. Ik ben altijd in voor een impulsieve roadtrip, wildkamperen, liften en bergbeklimmen. Daarnaast ben ik een eilandliefhebber, en vind ik IJsland het mooiste land ter wereld. Wat je van mij kunt verwachten? Ik vertel graag anekdotes over mijn ervaring en waarneming midden in de wildernis, zowel in woord als in beeld!

Heleen: Voor mij geen afzien en zwoegen in de wildernis. Ik word blij van een korte stedentrip, spontane reizen en het ontdekken van hippe koffietentjes. Zonder twijfel is Istanbul de meest geweldige stad ter wereld. Gewapend met camera en notitieboekje ben ik altijd op zoek naar details, katten, bijzondere menselijke gedragingen en lekker eten. Waar ik graag nog naar toe zou willen? Montenegro, Chili en… Ibiza!

Meer weten over Op reis met ome Hein?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! We staan altijd open voor tips, verhalen van anderen en zo meer. Ook kun je ons volgen via Facebook, Instagram en Pinterest!